27.10.2023

Nederlag i Esbjerg trods comeback

Trods et stort comeback i 2. halvleg måtte TTH se sig slået af et formstærkt Ribe-Esbjerg-mandskab fredag aften.

Af Nanna Gantriis - Foto: Photo Overlund

TTH-mandskabet holdt snor i hjemmeholdet i starten af kampen, men som 1. halvleg skred frem skabte Ribe-Esbjerg sig en føring - grundlagt af en giftig målmandsindsats af Niklas Kraft - og kunne gå til pause foran 16-11.

Ribe-Esbjerg udbyggede deres føring yderligere i starten af 2. halvleg - igen med Kraft som sikker sidste skanse.

TTH’erne svarede tilbage og indhentede hjemmeholdet. Den store comeback udeblev dog, og man tager hjem med et nederlag på 29-32.

TTH Holstebro # Ribe-Esbjerg HH 32-29 (16-11)

Ribe-Esbjerg HH:
Redninger: Niklas Kraft 17/41 (41%), Ágúst Björgvinsson 0/5 (0%)
Målscorer: William Aar 8, Marcus Dahlin 6, Andreas Søgaard 5, Sune Iversen 3, Mathias Jørgensen 3, Axel Franzén 3, Marcus Mørk 2,Jonas Larholm 1, Morten Jørgensen 1

TTH Holstebro:
Redninger: Sander Heieren 6/22 (27%), Josip Cavar 2/16 (13%)
Målscorer: Nikolaj Markussen 6, Kevin Gulliksen 6, Thomas Damgaard 5, Miha Zvizej 3, Nikolaj Enderleit 3, Frederik Bjerre 2, Nicolaj Nørager 2, Magnus Bramming 1, Sander Heieren 1 mål