18.05.2024

Tre trænernyheder i TTH Ungdom

Brikkerne i trænerkabalen begynder efterhånden at falde på plads til den kommende sæson i TTH Ungdom

TTH Ungdom

To vigtige forlængelser samt en stærk tilføjelse er kommet på plads i TTH Ungdom:

U23

Jørgen Borregaard fortsætter som træner for klubbens U23-mandskab, med Martin Hansen som assistent. Jørgen overtog inden denne sæson de unge 2. divisionsherrer, og formåede, på trods af en smal stamme af spillere, at skabe den ene flotte præstation efter den anden.

Holdet overvintrede på 3. pladsen, og selvom en af holdets profiler Jonas Jepsen i januar skiftede til HC Midtjylland i 1. division, fortsatte mandskabet med at spille godt og leverede en utrolig flot sæson.

U23/2. division spiller en vigtig rolle i klubbens talentsetup, da det er her, der på samme tid er plads til unge seniorer, perifere ligaspillere samt U19-spillere, som kan høste erfaring på seniorniveau. Samtidig er U23-drengene vigtige ambassadører for den gode kultur, vi gerne vil stå for i TTH Ungdom.

Vi glæder os over at have Jørgen og Martin på trænerbænken til den kommende sæson.

U19 2

På U19-årgangen kan vi tilføje en stærk kapacitet i Kim Laursen som cheftræner for U19 2. Kim er en 48-årig rutineret herre, der har stor spillererfaring fra højeste niveau i Vadum, Tvis KFUM samt Lemvig Håndbold. Kim er nu bosat i lokalområdet, hvor han også har trænet forskellige ungdomshold, ligesom han som efterskolelærer er vant til at arbejde med unge mennesker.

U19-årgangen bliver stor og spændende med stor træningsærgerrighed og et stærkt fællesskab. Derfor er der behov for yderligere trænerkapaciteter til at give alle drengene den anerkendelse og sparring i hverdagen, som de fortjener.

Vores U19 2-hold vil i højere grad blive varetaget af Tvis Håndbold, men fortsat have en tæt tilknytning til TTH Ungdom i dagligdagen for så vidt angår træningssamarbejde, fællesskabsdannelse og vandring af spillere.

Med Kim er vi sikre på, at vi får en kompetent træner, men også en personlighed ind, som vil kunne give drengene den rette anerkendelse og udvikling.

Talentkoordinator

Sidst, men ikke mindst, har Henrik Bitsch forlænget sin aftale som talentkoordinator. Henrik er kulturbærer og limen i vores ungdomsarbejde, og han har i utallige sæsoner løbet et hav af meter og udført en masse usynligt arbejde i kulissen.

Vi glæder os derfor over Henriks fortsatte engagement i ungdomsarbejdet.

Talentansvarlig Jacob Hessellund siger følgende om træner-sammensætningen til den nye sæson:

- Med dette setup, er ungdommen i den grad i gode hænder til den kommende sæson. Jeg er ovenud tilfreds, og vi glæder os allesammen helt vildt til at tage hul på den nye sæson og skabe den håndboldmæssige og menneskelige udvikling, der i sidste ende bidrager til et stærkt fællesskab.

Følgende trænere er nu på plads i TTH Ungdom for sæsonen 24/25

  • U23 træner, Jørgen Borregaard
  • U23 assistenttræner, Martin Hansen
  • U19 1 træner Jacob Hessellund
  • U19 1 assistenttræner Morten Damgaard
  • U19 2 træner Kim Laursen
  • U17 1 cheftræner Martin Hansen
  • U17 1 assistenttræner Morten Damgaard
  • U17 2 Afventer fortsat
  • Talentkoordinator Henrik Bitsch
Forrige Næste