07.08.2022

TTH ansætter stærk '8. mand'

Fra 15 august bytter Morten Damgaard tøjbranchen ud med en plads på TTH-kontoret. I rollen som fankoordinator skal han udvikle fankulturen i klubben og være bindeled til vores mange samarbejdsklubber.

Af Nanna Gantriis

Målet er klart: Den gode fanstemning, opbakningen og de flotte tilskuertal fra forårets kampe skal fortsætte som en fast del af oplevelsen i Gråkjær Arena. Til at sørge for dette har klubben ansat Morten Damgaard i en 20-timers stilling som fankoordinator.

Blot 13 år gammel startede Morten Damgaard sit eget tøjfirma ”MidtWest” og dermed har den 20-årige unge mand fra Tvis stort kendskab og kreativt øje for det at drive en forretning. 

Desuden kender han alt til klubben og det at være fan i TTH Holstebro. Morten var nemlig med til at grundlægge TTH Dragons tilbage i 2017. Disse egenskaber gør ham til den helt rigtige mand i rollen som fankoordinator, mener direktør John Mikkelsen:

- Den opbakning og stemning vi oplevede i Gråkjær Arena i foråret gjorde indtryk på alle, og vi har efterfølgende fået mange henvendelser fra fans, sponsorer og klubfolk, der ønsker, at de gode publikumstiltag skal fortsætte. Denne opfordring har vi grebet, og vi mener, at Morten med sin erfaring fra erhvervslivet, blandet med sin viden om klubben er den helt rigtige til jobbet.

Masser af ideer på tegnebrættet
Hovedpersonen selv ser frem til at tage egne erfaringer og ideer med ind i sit nye arbejde:

- Jeg har selv prøvet at stå på forreste række bag målet, og jeg har oplevet den gode stemning, der var i Gråkjær Arena i foråret. Derfor glæder jeg mig også rigtig meget til at være med til at videreudvikle fankulturen i TTH Holstebro, både for TTH Dragons, i fanklubben og for resten af publikum. Vi skal gøre publikum til en stærk 8. mand i Gråkjær Arena.

Desuden har Morten Damgaard allerede masser af ideer på tegnebrættet, når det kommer til arbejdet med de mange samarbejdsklubber:

- Vi skal videreudvikle samarbejdet med vores samarbejdsklubber, så vi i fællesskab kan give nogle gode håndboldoplevelser og ikke mindst fortsætte udviklingen af klubhåndbolden i Nordvestjylland. 

Første fanarrangement i den nye sæson er tirsdag den 23. august, når TTH Dragons og TTH Holstebro Fanklub holder opstartsarrangement. Dette foregår inden træningskampen mod de norske mestre og Champions League-deltagere fra Elverum Håndball. Kampen spilles i Idrætscenter Vest kl. 18.30.

Flot opbakning til fanpartnerskab
I forbindelse med de nye fantiltag, har klubben mødt flot opbakning fra sponsorer, der har ønsket at indgå et fanpartnerskab. Dette sponsorat går 100% til fanaktiviteter og til at skabe en bedre publikumoplevelse i Gråkjær Arena. 

Forrige Næste