Månedens TTH profil: Nikolaj Enderleit


12.10.2020 | Af Louise Boo, foto: Gunnar Overlund

En velfortjent titel som Månedens TTH-profil går til Nikolaj Enderleit - altid målfarlig, en fighter, men p.t. ude med en skade.

Selvom bøvl med hoften tvinger Enderleit på bænken, er der ingen tvivl om hans normale styrke på banen. Og som en evig håndgranat, der holder et ethvert forsvar travlt beskæftiget, var Nørre Vosborgs månedlige TTH-titel nem at uddele til højrebacken.

- Vi har bare braget derudad som kollektiv og har fået en masse gode sejre. Vi er kommet stærkt fra land, og vi har spillet godt. - Jeg har også spillet godt, siger Nikolaj Enderleit.

Han tager gerne imod prisen, men der er ikke langt fra smil til ærgerelse over hans skade. - En skade, som holder ham væk fra spilleminutter på banen.

- Det er selvfølgelig bare pisse uheldigt, at sådan noget kommer nu. Men så er det godt, at Kay træder i karakter. Og det viser også bare, at vi supplerer hinanden, og begge spiller godt, siger Nikolaj Enderleit.

Det er dog en ringe trøst for den håndboldtørsige bagspiller, at det går godt, og at pointene ruller ind på kontoen og holder TTH Holstebro i toppen af ligaen.

- Når man sidder ude, så er det lige meget om ens holdkammerater gør det godt eller skidt. Man vil ALTID ind og bidrage. Jeg tænker kun på at komme tilbage hurtigst muligt og bidrage til holdet, siger Nikolaj Enderleit og understreger, at når man kan bidrage med noget, så hungrer man efter at komme tilbage og give det.

Følg med på torsdag, når TTH Holstebro møder Skjern i sæsonens første lokalbrag - de Grønne mod de Hvide i Skjern Bank Arena.

Personlig sponsor for Nikolaj Enderleit er Krøyer Pedersen. Månedens Profil præsenteres af Nørre Vosborg.

Del på facebook