13.08.2023

Atlason efter fem testkampe: ’Kurven er bestemt opadgående’

Det nye TTH-mandskab har nu spillet fem træningskampe med Arnór Atlason på sidelinjen. Derfor er det tid til en status fra manden ved roret.

Fem testkampe er spillet, og om præcis 14 dage skal Arnór Atlasons mandskab spille første betydningsfulde kamp, når Aalborg Håndbold venter Santander Cup’ens 1/8-finale.

Derfor har vi bedt cheftræneren sætte ord på det, han har set i kampene mod Skive, Aalborg, Leipzig, Gummersbach og senest Lemvig-Thyborøn.

- Jeg synes, der har været en klart opadgående kurve, som kampene er skredet frem, indleder Arnór Atlason.

- Vi har fordelt spilletiden, så alle spillere har fået lov til at vise sig, og bidrage i de fem træningskampe. Det glæder mig at se, hvordan drengene griber tingene an, og måden de hver især bidrager på. Alle er sultne, og alle vil bidrage til holdet. Det er en vigtig præmis for at få succes.

’Gode generalprøver’ venter

Efter fem kampe mod hold, der spiller i forskellige ligaer og på forskellige niveauer, har Arnór Atlason, sammen med Søren Hansen, fået nogle svar. Og nu begynder flere ting at ’sætte sig’, som islændingen beskriver det.

- Vi er ved at finde nogle opstillinger, både i forsvaret og angrebet, som virker. Det er naturligvis ikke 1:1 den opstilling, folk vil opleve mod Aalborg den 27. august, men vi begynder nu at arbejde mere målrettet med nogle opstillinger.

På torsdag drager TTH-mandskabet på 5 dages træningslejr i Nordfrankrig, hvor modstanderne er ungarske Tatabanya samt de to franske ligahold PAUC og Dunkerque. Spændende kampe og stærke modstandere, hvis man spørger Atlason:

- Det bliver nogle spændende kampe på et højt niveau. En god generalprøve, hvor vi kan udvikle os yderligere, inden vi skal stille helt skarpt på Aalborg-kampen om to uger.

Du kan allerede nu købe billetter til pokalbraget mod Aalborg Håndbold den 27. august. Bestil dine billetter ved at klikke her.

Personlig sponsor for Arnór Atlason er

Forrige Næste