19.08.2022

Gode TTH-takter i Struer

De 350 tilskuere i Struer Energi Park fik fredag aften en TTH-sejr på 32-24 og en god håndboldkamp mellem naboerne TTH Holstebro og HC Midtjylland.

Af Simon Frederiksen

De to mandskaber finpudsede ligaformen i en intens kamp, hvor der var masser af energi og håndboldlyst på begge hold.

TTH fik en god start med en føring på 4-0 og Nikolaj Enderleit i hopla. Denne føring udbyggede TTH i løbet af de første 30 min. og tog en pauseføring på 16-10.

Begge mandskaber spillede med flere opstillinger, og selvom TTH udbyggede føringen i anden halvleg, viste begge hold god håndbold.

Hos TTH var der mange som bød godt ind denne fredag aften. Specielt stregspillet så stærkt ud, hvor de to nye Dan Beck-Hansen og Miha Zvizej begge var Mr. 100 %.

Ti mål på ti skud blev det til for de to nye stregspillere, som begge har fundet sig godt til rette på TTH-holdet. Samtidig stod forsvaret igen generelt godt, og med et varierende angrebsspil og en velspillende Nikolaj Enderleit og Magnus Bramming, kom hjemmeholdet i Struer igen over 30 mål.

Målscorer for TTH Holstebro:
Magnus Bramming 9, Miha Zvizej 6, Nikolaj Enderleit 6, Dan Beck Hansen 4, Allan Damgaard 2, Nikolaj Markussen 2, Rasmus Kier 2, Frederik Tilsted 1.

To gode kampe venter i Idrætscenter Vest
På mandag den 22.august spiller TTH Holstebro kl. 13.00 på Idrætscenter Vest i Holstebro mod det norske hold Arendal.

På tirsdag den 23.august spiller holdet igen på Idrætscenter Vest mod de norske mestre Elverum. Denne kamp spilles kl. 18.30.

Der er fri entre' til begge kampe.

Disse kampe er sidst test inden TTH Holstebro starter sæsonen op med kamp mandag den 29.august kl. 19.00 i Gråkjær Arena, hvor Mors-Thy Håndbold kommer på besøg i Santander Cup, 1/8-finalen.