06.08.2023

Rasmus og Frederik genforenes i Holstebro: 'Vi joker med, at vi er en pakkeløsning'

Rasmus Henriksen og Frederik Bjerre indleder deres 15. år som holdkammerater, når førstnævnte skifter til TTH næste sommer. Og de to bedste venner ser det som en styrke, at de igen skal spille på samme hold.

Af Nanna Gantriis

Når Rasmus Henriksen om et år møder ind til sin første arbejdsdag i TTH Holstebro ved han allerede nu, at der er ét kendt ansigt i omklædningsrummet.

Klubbens venstre fløj Frederik Bjerre er nemlig Rasmus’ bedste ven gennem 17 år, og holdkammerat i alle de klubber, Rasmus tidligere har spillet i. Helt fra U8-håndbold i Hobro til ligahåndbold i Mors-Thy.

- Vi joker med, at vi er en pakkeløsning, Frederik og jeg, griner Rasmus Henriksen, da han skal sætte ord på det makkerskab, der indtil videre har varet i 14 år.

- Ja, på nær mit lejeophold i Ajax København på 1,5 år og min kommende sæson i TTH Holstebro har vi altid spillet på hold sammen, ligesom vi har gået i folkeskole og gymnasiet sammen, supplerer Frederik Bjerre, der altså tog skridtet fra Mors-Thy til TTH Holstebro inden denne sæson.

’Vi kan altså godt undvære hinanden’
"Men skifter de så bare klub, fordi de vil spille sammen altid?," vil nogle måske spørge.

- Nej, der var mange andre ting end Frederik, der trak mig i TTHs retning, understreger Rasmus Henriksen og tilføjer med et smil:

- Vi kan altså godt undvære hinanden. Men det er selvfølgelig en bonus, at Frederik er i den samme klub. Vi ved, hvad hinanden står for.

- Vi ser det egentlig bare som en styrke. Jeg ved jo, hvad jeg skal sige til Rasmus, for at få det bedste frem i ham. Og omvendt kan Rasmus presse mig, og sætte mig i de situationer, hvor jeg er god, fortæller Frederik Bjerre og uddyber:

- Der er ikke nogen målmand, der kender mig bedre end Rasmus. Så vores makkerskab er med til at gøre os bedre. Jeg skal være på mit ypperste for at score til alle træninger, ligesom Rasmus skal være på sit ypperste for at blokere mine skud, afslutter Bjerre

Rasmus Henriksen skifter til klubben på en 2-årig aftale gældende fra sommeren 2024.

Forrige Næste