17.09.2022

Sort uheld for TTH Holstebro

Nikolaj Enderleit har beskadiget sin menisk i højre knæ og forventes ude i fire måneder efter sammenstødet med en modstander onsdag aften.

Af Nanna Gantriis - Foto: Ole Mortensen

Nikolaj Enderleit skal i den kommende uge opereres i sit højre knæ som følge af det uheld, han var involveret i, mod Lemvig-Thyborøn Håndbold. 

Skaden opstod i kampens ottende minut, da en forsvarsspiller ramte Nikolaj Enderleit på knæet. Et tilfældigt og sort uheld, der lige nu er svært at sluge for hovedpersonen selv:

- De seneste dage har følelsen af frustration og uretfærdighed fyldt rigtig meget. Jeg har haft en god sæsonopstart, hvor jeg har nydt at være en del af holdet, og jeg har trænet intensivt på netop at minimere risikoen for skader. At jeg så bliver ramt tilfældigt og uheldigt på knæet i onsdags med en længere pause til følge… den er meget svær at sluge lige nu, udtaler Nikolaj Enderleit. 
 
’Vi føler alle med Nikolaj’
Holdkammeraterne og kollegaerne i TTH Holstebro er naturligvis nedslåede over nyheden om Enderleits skade:

- Vi føler alle sammen med Nikolaj og sender ham varme tanker disse dage. Nikolaj var kommet godt i gang med sæsonen, og derfor er det utrolig ærgerligt, at planen og målsætningerne for ham i denne sæson nu er sat midlertidigt på pause, siger TTH-direktør John Mikkelsen og slutter:

- Nu står vi tæt sammen med Nikolaj og forsøger at hjælpe ham bedst muligt i denne proces.

I samme kamp måtte Magnus Bramming udgå med en skade i skulderen. Fløjspilleren er i bedring, men er tvivlsom til onsdagens lokalopgør mod Skjern Håndbold. 

Personlig sponsor for Nikolaj Enderleit er

Forrige Næste