30.07.2023

TTHs Venner står bag ny spiller

Ekstra opbakning fra sponsorgruppen ’TTHs Venner’ var afgørende, da klubben hentede den norske bagspiller Thomas Boilesen ind på ligaholdet for en skadet Jonas Porup.

Af Nanna Gantriis

Da klubben i maj fik Jonas Porup skulderskadet og ukampdygtig i op til seks måneder, var en gruppe af sponsorer afgørende for, at klubben hurtigt kunne hente en ny spiller ind på ligaholdet.

Sponsornetværket TTHs Venner var klar med økonomisk opbakning, da klubben præsenterede muligheden for at hente Thomas Boilesen til truppen.

TTHs Venner er et åbent erhvervsnetværk som pt. består af 18 sponsorer. Gennem flere år har netværket været med til at hente nye spillere til klubben.

- Første skud på stammen var Kay Smits, som blev hentet til klubben i 2018 ved hjælp af TTHs Venner. Opbakningen fra de 18 sponsorer har nu igen været afgørende for, at klubben har kunne hente en spiller ekstraordinært ind til truppen, udtaler direktør John Mikkelsen.

- Håndboldligaen udvikler sig ekstra meget i disse år, og særligt økonomien er afgørende for at kunne følge med. Derfor har TTHs Venner stor betydning for klubben. Deres opbakning betyder, at vi kan gøre noget ekstraordinært en gang imellem, og der skal derfor lyde en stor tak til TTHs Venner for opbakningen.

Deltagerne i TTHs Venner:

  • Poul Djernes Udlejning, Krøyer Pedersen, Østermark Enterprenørforretning, Rejsechefen
  • Jesper Iversen Holding Aps, PBP Finans, Banestrup, G.G. Udlejning A/S, V85
  • Struer Kleinsmedie, Jyske Bank, Gråkjær, ID Identity, Vognmand Skræddergaard, VW Holstebro
  • Vestjysk Bank, Jespers Planteskole, XL Roslev
Forrige Næste